Du Kan Gjøre Hjemmet Ditt Til Et Utstillingsvindu Med Disse Tipsene

Å ta beslutningen om å oppdatere hjemmet ditt kan være et betimelig og kostbart prosjekt. Imidlertid kan egenkapitalen du får i hjemmet ditt og den forbedrede effektiviteten og utseendet på det være vel verdt innsatsen. Enten du ansetter et selskap for å gjøre jobben eller om du velger å gjøre det selv, kan følgende tips gi deg veiledning om alt du kan og ikke må gjøre for alle typer husforbedringsprosjekter du kan tenke deg.

Bruk maling laget for å berøre apparater for å dekke feil på keramiske fliser. Fliser du en av flisene dine som flytter møbler? Denne typen maling får den til å se nesten like god ut som ny. Det tørker hardt med en blank farge som knapt kan skilles fra overflaten på selve flisen.

En drill er nyttig for mange prosjekter. En god bor kan drive skruer og andre fester, samt lage hull til andre formål. Her er den beste typen borer å ha: 9V trådløs med biter som spenner fra 1/4 til 1/32 i både Phillips-hode- og flatt hode-typer.

Hvis du tenker på å legge fra deg tepper til hjemmet ditt, må du bare velge tepper i mørke farger. Lyse farger som beige, hvitt eller lysebrunt har en tendens til å plukke opp smuss og flekker, noe som gjør at teppet ditt ser billig ut og brukes. Velg farger som mørkegrønn eller mørk brun for å skjule det som ikke skal sees og forlenge teppets levetid.

Installer takvifter for å spre varme og kjøling bedre gjennom hele hjemmet. I de milde årstidene kan takvifter sørge for all kjøling du trenger. Gjennom de kaldere vintermånedene kan takviftene dine spre varm luft fra varmesystemet ditt raskere, og redusere dyre oppvarmingskostnader.

Når du utfører oppussingsprosjekter, er det viktig å planlegge fremover. Å vente til dagen du begynner å jobbe med et prosjekt kan stave katastrofe fordi du kan være ubesluttsom, eller kanskje du bare tar dårlige beslutninger. Så lag en detaljert plan, så sparer du deg mye vanskeligheter under prosjektet.

Når du forbereder deg på å liste opp hjemmet ditt for salg, kan det være fristende å gjennomføre større ombyggingsprosjekter for å øke husets appell. Disse prosjektene kan lett kjøre opp kredittkortgjeld, noe som kan skade din evne til å sikre gunstige kredittvurderinger og godkjenning av lån. I stedet må du se etter små oppdateringer og rimelige reparasjoner, for å gjøre hjemmet ditt mer attraktivt for potensielle kjøpere.

Vurder å polere kantene av skarpe møbler hvis du har små barn eller klønete dyr. Du kan til og med gjøre dette om til et stilig gjør-det-selv-prosjekt. Hjørnevern og skumteip er tilgjengelig for å minimere de skarpe hjørnene og kantene. Du bør også være sikker på at eventuelle løse ledninger er tapet ned, det kan utgjøre en kvelningsfare for små barn.

Før du bestemmer deg for hvordan du kan forbedre hjemmet ditt, bør du gå gjennom disse tipsene og velge de beste alternativene for ditt hjem, budsjett, familie og situasjon. Spar tid, spar penger og spar innsats ved å vite på forhånd hva du skal unngå og hva du skal streve etter når du oppdaterer hjemmet ditt.

DIY Hjem Forbedring